BEERSELs danstalent in de finale van "So you think you can dance"

C21

BEERSELs danstalent in de finale van "So you think you can dance"

M_0c44b6ceda5d499d91ede507892de2c7

Zondag ging de finale van start van het populaire dansprogramma So You Think You Can Dance op VTM. Eén van de uitverkorenen is Lise Alexander afkomstig van Dworp en momenteel wonend in Lot. Sinds haar vijfde is dansen voor Lise een passie en je kan haar regelmatig aantreffen bij het plaatselijk Danscentrum Pirouette, waar ze trouwens ook les geeft in klassieke dans, jazzdance en hiphop.

Deze veelzijdigheid is een belangrijke troef en één van de redenen waarom ze naar de audities trok in Antwerpen. Met lovende commentaar van de jury mocht ze zich opmaken voor de Bootcamp sessie in Nederland en uiteindelijk haalde Lise het laatste Bootcamp in Moskou waar ze samen met 8 andere meisjes en 9 jongens weerhouden werd voor de finale. Deze prestatie is uitzonderlijk gezien meer dan 3000 dansers uit België en Nederland zich aanboden voor de audities.

Het was trouwens bijna een familiefeestje want haar vriend Yannick behoorde ook tot de 24 dansers die de Bootcamp in Moskou haalden.  

Uiteraard zal Lise het beste van zichzelf geven in deze shows maar ze rekent daarbij op heel veel steun want uiteindelijk beslist de kijker in eerste instantie over wie er afvalt. Stem en SMS dus op Lise.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 okt 2010
Marc Sluys
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 29 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024

archief