Derde editie wcup classic mtb van de DWORPSE Bikers

C21

Derde editie wcup classic mtb van de DWORPSE Bikers

Editiepajot_beersel_dworpse_bikers_foto_kos
Organisatie 2010. Foto Kos
 

De Dworpse Bikers verwelkomen u graag op de derde editie van de WCUP Classic MTB op 14 november. Door het grote succes van de afgelopen jaren waren we genoodzaakt de startlocatie te wijzigen ten gevolge van parkingproblemen.

De toertocht vertrekt nu in het provinciedomein in Huizingen vlakbij de afrit Huizingen(20) van de Brusselse Ring. Deze nieuwe locatie is voorzien van zeer ruime parkings nabij de inschrijvingen in de verwarmde tent. Verschillende afstanden staan opnieuw op het programma, van beginnende tot gevorderde biker: 25km - 35km - 50km - 65km, inschrijvingen van 8u tot 11u. Er start ook een gratis begeleide kidstocht van 15km met een gezamenlijk vertrek om 10u.
Zoals elk jaar kan u verder genieten van : WCUP sportvoeding, fruit en wafels bij elke bevoorrading, pechverhelping tijdens de toertocht, EHBO, bikebewaking, sportzakbewaking, bikewash met 20 spuitstanden en douches. Gratis toegang tot het provinciedomein van Huizingen voor alle bikers en hun gezin tijdens de tocht.
Als u inschrijft via onze website www.wcupclassicmtb.be, ontvangt u een geschenk van TipTop en een SmarTube, dit voor een totale waarde van 32 euro. De voorinschrijving kost 10 euro, u betaalt ter plaatse waar u het geschenkpakket van 32 euro ontvangt.
Tot 14 november in het provinciedomein van Huizingen.
Voor vragen kan je terecht bij Kurt De Dobbeleer op 0479/383879 of kurt@dworpsebikers.be
Meer informatie vind je ook op www.wcupclassicmtb.be
Met sportieve groeten
De Dworpse Bikers.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 okt 2010
DDB
Kos
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 29 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024

archief