BEERSEL - Patcha Mama weer open

C21

BEERSEL - Patcha Mama weer open

Pacha_mama_weer_open
 

Patcha Mama is terug open sinds zaterdag 26 april. Patcha Mama dat zijn Veerle en Paul, Joppe, Senne en Febe Eylenbosch-Samyn. Patcha mama(=Moeder Aarde, de levende en leven-gevende energie van deze aardbol) is gelegen op de Sollenberg 3 1654 Huizingen(tel. 02/356.77.09).

Patcha Mama heeft heel wat te bieden? Veerle: “Ik denk het ook: Kinderen zijn welkom in de kinderboerderij en speelschuur(met springkasteel). Ouderen kunnen genieten van een ijsje, pannenkoek of streekbiertje. Dit kan in de mooie verbouwde koeienstal of lekker in het zonnetje op het terras. Wie dan nog wil bewegen en plezier maken, kan in de koeienwei een balletje slaan op de Boerengolfbaan. “
In feite is Patcha Mama al een droom van tien jaar geleden van Veerle en zag ze ergens een en ander doorprikt door Mong Blok in Pepingen… “Maar het is er dan toch van gekomen. Dromen zijn dan toch géén bedrog!”
Patcha Mama is open van Pasen tot oktober. Woensdag, zaterdag, zondag en feestdagen van 13-19 uur. Schoolvakanties: woensdag tot zondag van 13-19u. Opgelet!, Patcha Mama is wel gesloten van 26 mei tot 6 juni 2008. Voor de feestdagen kan er ook gezorgd worden voor heerlijke ijstaarten en desserten.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 apr 2008
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 24 jan 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 21 jan 2022
Marc Sluys | 16 jan 2022

archief