BEERSEL - Bewoners Sashoek en ‘over de Vaart’ zijn boos

C21

BEERSEL - Bewoners Sashoek en ‘over de Vaart’ zijn boos

Editiepajot_bart_devill__ontevreden_bewoners
Foto © Bart Devillé
 

Gemengde gevoelens bij de bewoners van de zwaarst getroffen wijk van Beersel, Sashoek en ‘over de Vaart’: langs ene kant opgelucht dat het toch niet erger geworden is en boos omdat men geen of te weinig zandzakjes kreeg.

Bij iedereen kreeg men hetzelfde te horen. Wanneer zij zandzakjes gingen halen naar de gemeentelijke loods -“ langs de andere zijde van het kanaal, Lot centrum, kwam men ze brengen! “- moesten zij horen dat ze er geen kregen “omdat ze geëvacueerd waren”, iemand die bleef aandringen vertelde zelfs dat men er de politie ging bij halen.
Over ’t algemeen zijn de bewoners van oordeel dat, wanneer er zandzakjes zouden gelegen hebben, de schade binnenshuis veel minder erg zou geweest zijn.
Om begrijpelijke redenen is men niet geneigd zijn of haar naam te zeggen, maar een mevrouw die er al 36 jaar woont mag haar wasmachine “die nog niet was afbetaald” vervangen en ook haar nieuw grasmachine is naar de knoppen.
Huguette Coulon en Victor Stevens kregen enkel water binnen in de veranda en gelukkig kwam het water niet tot de brander van de centrale verwarming. Victor: “Voor eenmaal is Huguette bij mij komen slapen omdat we weg moesten. Ik was bijna haar poedel vergeten. Moest het beestje verdronken geweest zijn, zij had het mij nooit vergeven! “
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 nov 2010
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 29 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024

archief