BEERSEL - Lise in laatste rechte lijn naar de finale

C21

BEERSEL - Lise in laatste rechte lijn naar de finale

Editiepajot_bart_devill__promolise
Lise tenmidden van haar dansende fans. - Foto's © Bart Devillé
 
Editiepajot_bart_devill__promolise1
Promodans voor Lise / foto Bart Devillé
Editiepajot_bart_devill__promilise2
Lise tussen haar fiere ouders / foto Bart Devillé
 

Maandag kwam Lise Alexander, finaliste van het programma ‘ So You Think You Can Dance’, even naar De Meent voor de opname van een promotiefilmpje.  Het is de bedoeling om via deze film te laten zien hoe er promotie wordt gevoerd voor Lise.  Er was o.a. gezorgd voor een heuse promotiedans met wel 150 dansers.

Lise was aangenaam verrast. Het doet haar deugd dat er zo veel mensen achter haar staan, ze had het niet verwacht.  De massale steun geeft haar een onbeschrijfelijk gevoel. Ze is iedereen ontzettend dankbaar  die haar reeds gesteund heeft.
De finale van zondag ziet ze alvast goed zitten.  Haar kwetsuren zijn bijna verdwenen en ze is heel gelukkig dat ze in de finale zit. Zondag staan er 3 koppeldansen op het programma, één solo en een groepschoreografie.
Zondag kan men Lise volgen op groot scherm in zaal Auvicom in Dworp (aan het gemeentehuis). Natuurlijk kan iedereen Lise steunen door een sms  met de vermelding ‘LISE’te sturen, tijdens het programma, naar 6620
 
Na de afloop van het programma zal Lise meteen terug les geven bij Pirouette. Naast haar familie is dit hetgeen ze het meeste mist tijdens ‘So You Think You Can Dance’.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 nov 2010
Bart Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 29 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief