BEERSEL - Jeugdraad organiseert sneeuwmanwedstrijd

C21

BEERSEL - Jeugdraad organiseert sneeuwmanwedstrijd

Editiepajot_beersel_sneuewman_foto_bart_deville
Foto © Bart Devillé

Of er nog of terug sneeuw ligt wanneer jullie dit lezen, de jeugdraad van Beersel heeft aan de sneeuwpret gedacht en organiseert een sneeuwmanwedstrijd. Wie maakt de leukste sneeuwman? De jeugdraad doet dan ook een oproep…..

“Ben je tussen 3 en 12 jaar oud en heb je zin om met je hele gezin naar Plopsaland te mogen gaan? Doe mee aan de Sneeuwmanwedstrijd van de Beerselse jeugdraad en misschien win jij dan wel deze mooie prijs. “
Hoe kan men deelnemen? Men maakt deze winter een originele sneeuwman of sneeuwvrouw. Neem hier een mooie/grappige/gekke/… foto van, met je hele gezin erbij.
Stuur die foto voor 1 maart 2011 op naar jeugd@beersel.be of naar Sneeuwmanwedstrijd, Jeugdraad Beersel, Alsembergsteenweg 1046, 1652 Alsemberg en vergeet zeker niet je naam en adres te vermelden.
De leukste foto wordt geselecteerd door de jury en verschijnt in het volgende Rondenbosmagazine. Is jouw foto de gelukkige winnaar, dan mag jij met je hele gezin naar Plopsaland gaan!

Moest er deze winter geen sneeuw meer vallen, is dit geen probleem voor de wedstrijd. Met een beetje creativiteit kan men wel een prachtige ‘sneeuwman’ te voorschijn toveren

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 dec 2010
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 29 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024

archief