BEERSEL - Lise blij met derde plaats bij SYTYCD

C21

BEERSEL - Lise blij met derde plaats bij SYTYCD

Editiepajot_bart_devill__lise_na_sytycd
Foto © Bart Devillé
 

Lise eindigde  zondag 28 november op een verdienstelijke derde plaats in de danswedstrijd ‘So You Think You Can Dance’ en was hiermee eerste Belgische in de uitslag. De wedstrijd werd gewonnen door Floris. Drie dagen na de finale zochten wij Lise op in haar woonplaats te Lot.

Lise is opgelucht dat het voorbij is, dat ze thuis terug haar gewoon leven kan opnemen. Soms mist ze de show wel maar uiteindelijk is ze blij dat ze terug in Lot is.
Floris is voor haar de verdiende winnaar. Hij was ook Lises favoriet. Hij heeft een unieke dansstijl waarin hij de beste is. De Paso Doble die ze samen gedanst hebben, was de leukste dans die Lise gedaan heeft tijdens de show. Ze had de dans nog nooit gedaan en het was tof om van ‘0’ te beginnen. Als je dan ook nog eens positieve commentaar krijgt, is het helemaal goed.
De favoriete choreograaf van Lise is Isabelle Beernaert. Haar specialiteit was modern en zorgde dikwijls voor emotionele stukken. Ze was heel streng maar Lise heeft van haar veel geleerd.
Lise is niet bang voor een ‘zwart gat’. Binnenkort zijn er de theatershows, waarvoor ze binnen twee weken terug gaat samenwonen met de tien finalisten om te repeteren, en er zijn ook twee shows met Pirouette in het voorjaar van 2011. Normaal doet ze  de shows van Natalia en ze blijft natuurlijk gewoon verder lesgeven bij Pirouette. Dankzij de show heeft ze al enkele aanbiedingen gekregen, o.a. geven van workshops, en binnenkort heeft ze een afspraak met een agentschap voor professionele begeleiding.
Lise voelt zich nog niet echt een Bekende Vlaming maar ze wordt wel al wat herkend. Ze hoort voorbijgangers babbelen over haar en ze komen vragen om op de foto staan. 
Uiteindelijk heeft Lise het haar helemaal niet beklaagd dat ze heeft deelgenomen aan ‘So You Think You Can Dance’. Ze zou het meteen terug doen.
Lise wilt tot slot iedereen van harte bedanken. Zonder de massale steun had ze nooit de finale van SYTYCD bereikt en kunnen genieten van deze onvergetelijke ervaring.
 
Voor eventuele optredens is Lise te bereiken via lisealexander@hotmail.com .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 dec 2010
Bart Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 29 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief