ALSEMBERG - Serviceflats Winderickxproject ingehuldigd

C21

ALSEMBERG - Serviceflats Winderickxproject ingehuldigd

Editiepajot_bart_devill__serviceflats_winderickxplein
Foto © Bart Devillé
 

Peter ,burgemeester Hugo Casaer en meter, Geertrui Windels, mw Herman Van Rompuy knipten het lint door van de 60 serviceflats van het Winderickxproject die officieel werden ingehuldigd in Alsemberg. Ceremoniemeester was Marc Crepel van vzw Iuvo.

Het serviceflatcomplex omvat niet alleen 60 serviceflats met alles er op en er aan die te koop of te huur worden aangeboden, maar bijkomend zijn er nog heel wat ruimtes op het gelijkvloers waar de senioren echt kunnen verwend worden.
Marc Crepel: “Zo is er een afzonderlijk restaurant met een eigen grote keuken en grote bar, een eigen TV-zaal, cinemazaal, een eigen leeshoek en computerhoek. Ook zijn er twee feestzalen voor de senioren en allerhande sportmogelijkheden binnen het complex. “
De serviceflats in het Winderickxproject zijn nu allemaal gebruiksklaar evenals alle ruimtes op het gelijkvloers. Marc Crepel: “Ze zijn bestemd voor senioren, die zelfredzaam zijn en die hun derde leeftijd op een comfortabele en aangename manier willen doorbrengen in het centrum van Alsemberg, en dit tegen betaalbare prijzen. “
Een en ander is in handen van de vzw Iuvo(www.iuvo.be), onder leiding van Mw Julie Crepel (GSM 0473/23.08.08, en email julie@insigo.com). Deze vzw verzorgt de ganse dienstverlening. Je kunt hier ook terecht om aan afspraak te maken om eens een kijkje te komen nemen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 mrt 2011
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief