Joggers BEERSEL organiseren Lentejogging

C21

Joggers BEERSEL organiseren Lentejogging

Editiepajot_beersel_bestuur_joggers_foto_bart_deville
Het bestuur. - Foto © Bart Devillé
 

Zaterdag 19 maart organiseren Joggers Beersel hun Zestiende Lentejogging (11,6 km) en Familiejogging (4,7 km). Start en aankomst liggen aan Zaal Ons Huis aan de Vroenenbosstraat in Dworp, alsook de prijsuitreiking. De kinderjoggings gaan van start om 14.15u en 14.25u, de Familiejogging om 14.40u en de Lentejogging om 15.15u. Voor de kinderjoggings wordt 1 euro gevraagd, voor de andere afstanden 5 euro.

Deelnemende kinderen krijgen een verrassingspakket en de deelnemers aan de Familie- en Lentejogging een aandenken. Tevens kunnen alle deelnemers deelnemen aan een gratis tombola, zij dienen wel aanwezig te zijn bij de lottrekking. Er zijn waardevolle prijzen te winnen: DVD speler, stofzuiger, mountainbike, GSM, MP3, huishoudtoestellen, hobbygereedschap en sportkledij.
Dit is al de Zestiende Lentejogging (vroegere benaming Herisemjogging) en voor de vijfde keer dat deze aan Zaal Ons Huis wordt georganiseerd..
 
Joggers Beersel tellen een zestigtal aangesloten leden, joggers en wandelaars. Het bestuur dat een en ander in goede banen leidt: Voorzitter Jos Debecq, secretaris Sven Herremans, schatbewaarder Luc Timmermans en bestuursleden Alain Van Puyvelde, Yves Siperius, Bjorn Debecq, Flup Vandenbrande.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 mrt 2011
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief