BEERSEL - Nieuwe Miss Dworp komt uit Wolvertem

C21

BEERSEL - Nieuwe Miss Dworp komt uit Wolvertem

Editiepajot_beersel_miss_1_foto_devill_
De nieuwe Miss Dworp is afkomstig van Wolvertem. - Foto's © Bart Devillé
 
Editiepajot_beersel_miss_2_foto_devill_
De kaqndidaat-missen moesten hun beste beentje voorzetten. - Foto's © Bart Devillé
 
Editiepajot_beersel_miss_3_foto_devill_
Lise Alexander, die verantwoordelijk was voor de choreografie, werd geintervieuwd door Cynthia Reekmans. - Foto's © Bart Devillé
 

Oorspronkelijk waren er 16 kandidaten ingeschreven voor de 36ste Miss Dworpverkiezing. Dit hield o.m. in dat met voorrondes zou moeten gewerkt worden. Het kwam echter zo ver niet. Twee kwamen er niet opdagen voor de repetities en eentje, Sofie De Dobbeleer, werd opgenomen in het ziekenhuis.

Uiteindelijk waren ze nog met 13. Het werd ook een zinderende avond, met vooral Bart Kaëll die voor de meeste ambiance zorgde op deze 41ste Dworpse Show. Zoals gewoonlijk was de presentatie door Cynthia Reekmans meer dan ‘af’. De optredens van Danscentrum Pirouette subliem en de inbreng van Lise Alexander in de choreografie overduidelijk.
 
De kandidaten zorgden voor een openingsdans, liepen defilés, werden onderworpen aan een gesprek en brachten een persoonlijke act op de planken. Uiteindelijk geraakten er zes in de finale: Fanny Vandenberghe, Jolien Boeckx, Flora-Nele Houttave, Laura La Marche, Quincy Leemans en Kim Derycke.
 
Onvoorbereid mochten(moesten) zij nog praten over een bepaald onderwerp en uiteindelijk werd dan de nieuwe miss bekroond. Dit jaar werd het Flora-Nele Houttave uit Wolvertem. Haar mama is Congolese en haar papa is afkomstig van Zulte. Zij wordt omringd door eredames Quincy Leemans en Kim Derycke. Marlies Debrael verkocht de meeste kaarten.
Hèt belangrijkste voor de organisatoren, de vriendenkring Pater Briers, was ongetwijfeld dat het missiewerk van de pater in Guatemale eens te meer (zwaar) gaat kunnen gesteund worden.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 mrt 2011
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief