Nieuwe verkeershinder komt er aan in BEERSEL

C21

Nieuwe verkeershinder komt er aan in BEERSEL

Editiepajot_werken_2010_p200

Een nieuwe stap in de collectorwerken van Aquafin zijn deze voor de aanleg van de Collector Dworp van de Kartonweg tot in het centrum van Sint-Genesius-Rode. De aannemer(Kembo uit Kessel) mag echter geen werken uitvoeren in de Brusselsesteenweg-Steenweg op Eigenbrakel zolang de werken aan Collector Dworp in de Steenweg naar Halle en Alsembergsesteenweg niet beëindigd zijn.

Vermoedelijk worden de Steenweg naar Halle en de Alsembergsesteenweg terug open gesteld voor het verkeer tegen eind april 2011.
De nieuwe geplande fase heeft uiteraard ook een invloed op het verkeer. Wat het kruispunt Rodestraat/Kruisdreef betreft: het is voorzien om dit kruispunt einde maart terug te openen voor lokaal verkeer. De werken in de Kruisdreef zullen nog tot juni 2011 duren.
In Alsemberg, de Brusselsesteenweg ter hoogte van Colruyt: deze bouwput ligt buiten de rijbaan en zal daardoor voor slechts beperkte hinder zorgen. Vanaf begin mei(na openstellen Steenweg naar Halle en Alsembergsesteenweg Dworp) wordt de Brusselsesteenweg afgesloten thv Colruyt, er is vanaf dan enkel nog plaatselijk verkeer mogelijk.
En om een en ander ‘mooi’ af te ronden. De werken aan het Winderickxplein te Alsemberg starten vanaf begin augustus 2011.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 mrt 2011
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief