BEERSEL - Danscentrum Pirouette overtreft zichzelf met Arcobaleno

C21

BEERSEL - Danscentrum Pirouette overtreft zichzelf met Arcobaleno

Editiepajot_bart_devill__arcobaleno1
Foto's © Bart Devillé
 
Editiepajot_bart_devill__arcobaleno2
Foto © Bart Devillé
Editiepajot_bart_devill__arcobaleno3
Foto © Bart Devillé
 

Arcobaleno, een choreografie onder leiding van Julie Vanderwaeren met medewerking van Freya, Joy, Nele, Leentje, Leen, Marjorie en Tina, zorgde voor 1.800 toeschouwers en 3 X een uitverkochte Meent.

Niet minder dan 320 kinderen maakten er een onvergetelijke avond van voor mama’s en papa’s, oma’s en opa’s. De Meent was drie maal uitverkocht en er moesten zelfs aanvragen voor kaarten geweigerd worden.
Vanaf 4 jaar kan men bij Danscentrum Pirouette terecht en ter gelegenheid van de 13de editie van het predans optreden werd nog maar eens aangetoond dat onze kinderen, wanneer zij goed begeleid worden, tot heel wat in staat zijn.
Ieder jaar gaan de docenten en dansertjes op zoek naar een nieuwe uitdaging. En altijd opnieuw komen ze tot een verrassend resultaat. Hun creativiteit leidde deze keer naar ‘kleur’. ‘Arcobaleno’ staat voor ‘regenboog’ en dit was een rode draad door heel de avond.
De kinderen, van klein tot groot, brachten prachtige choreografie en dans op nummers als: ‘La valse d’Amelie’, ‘Maria’ van Ricky Martin, ‘That’ll do’ van Peter Gabriel, ‘Dont’t mess with the radio’ van Nivea, ‘Volare’ van de Gipsy Kings, enz….
Ook de klank en het geluid, het licht en decor- telkens aangepast aan de verschillende optredens- was van hoge kwaliteit. Dat de 1.800 toeschouwers de 320 kinderen en hun docenten en de 120 medewerkers en medewerksters op een overdonderend applaus onthaalden zal wel niemand verbazen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 mrt 2011
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief