BEERSEL - Gianst Dance Crew scoort hoog

C21

BEERSEL - Gianst Dance Crew scoort hoog

Editiepajot_beersel_giant_dance_crew_foto_leentje_blykers
Foto © Leentje Blykers
 

De Giants Dance Crew scoorden weer zeer hoog op het Belgisch Kampioenschap Hiphop teams. De Mini Giants, een van de jongste teams aanwezig met leeftijden van 8 tot 11 jaar behaalden na een spannende wedstrijd een welverdiende finaleplaats.

Uiteindelijk veroverden ze met hun geweldige uitstraling en enorme kracht en energie de harten van het publiek en de jury en eindigde ze op een tweede plaats. Door hun zilveren medaille op het BK hebben ze ook een ticket voor het Europees Kampioenschap in Turijn (Italië) en het Wereldkampioenschap in Australië op zak.
De Little Giants, de jongsten in hun categorie met leeftijden van 12 tot 15 jaar, behaalden ook een finaleplaats. Met hun fantastische uitstraling in een gedurfde routine opgebouwd rond een duister en bloeddorstig thema eindigden zij op een zesde plaats.
Choreografe van beide teams, Leentje Blykers, was enorm gelukkig met deze uitslag. Ze hebben er hard voor gewerkt en werden hier gelukkig voor beloond.
Het team bereidt zich nu voor op het Europees Kampioenschap eind juni, waar de competitie in alle hevigheid zal losbarsten tussen de toppers uit de deelnemende landen.
Voor wie ons wil volgen: www.giantsdancecrew.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 mrt 2011
Hugo Devillé
Leentje Blykers
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief