BEERSEL - Hugo Casaer, 25 jaar burgemeester, wordt Ridder in de Leopoldsorde

BEERSEL - Hugo Casaer, 25 jaar burgemeester, wordt Ridder in de Leopoldsorde

Editiepajot_bart_devill__25j_medaille
Foto © Bart Devillé
 

Op de academische zitting naar aanleiding van de viering Hugo Casaer 25 jaar burgemeester, viel er hoog bezoek te noteren: Minister Stefaan Declercq, Vlaams Minister-President Kris Peeters, senator Wouter Beke, voorzitter CD&V, die voor eenmaal niet bij de koning op bezoek ging, maar bij Hugo Casaer en Gouverneur van Vlaams Brabant Lodewijk De Witte.

Deze laatste overhandigde de gevierde het ereteken van Ridder in de Leopoldsorde. Hij noemde Hugo Casaer een burgemeester die op zijn strepen stond en er steeds over waakte dat wanneer hij er een dossier wilde door duwen de bevolking er geen schade zou van ondervinden.
Hij beschreef hem ook als iemand met een heel open blik en vastberaden houding en als een heel goede en zorgzame organisator. Kris Peeters wees er op dat Hugo Casaer er in geslaagd was dat Beersel in al die tijd Beersel gebleven was en nog blijft.
Voor muziek en leuke beschouwingen zorgde het Samavedakwartet en een panelgesprek met Hugo Bousset, Armand Debelder, Lea Deleu, Theo Dilissen, Guido Gryseels, Johnny Maeschalk en Kathy Verbeek met als moderator Urbaan Debecker. De vele genodigden werden dan nog vergast op een receptie met een hapje en een drankje.
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 mrt 2011
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Elsie De Greef | 10 dec 2018
Hugo Devillé | 06 dec 2018
Elsie De Greef | 04 dec 2018
Hugo Devillé | 03 dec 2018

archief