Kinderen gemeenteschool LOT maken drukke dagen mee

C21

Kinderen gemeenteschool LOT maken drukke dagen mee

Editiepajot_bart_devill__gbs_lot_3-4
Foto © Bart Devillé
 

Voor de kinderen van de Gemeenteschool Lot, zowel kleuters als lagere schoolkinderen was het de voorbije dagen zeker geen uitbollen naar de Paasvakantie toe.

Woensdag 30 maart konden zij genieten van een uitgebreid en smakelijk ontbijtbuffet op school. Met dit ‘gezond ontbijt’ wilde de school de kinderen en hun ouders vooral vertellen dat ’s ochtends flink eten de nodige energie oplevert om de dag probleemloos door te komen.
Vrijdag 1 april ging de hele school dan uit de bol in een carnavalstoet rond het thema- hoe kon het anders- ‘Aan tafel’. Een kleurige stoet met 350 kinderen -Halle kan er jaloers op zijn- trok door het dorpscentrum. De kleinste kleuters konden zelfs plaats nemen op een wagen, ter beschikking gesteld door de gemeente.
Na de stoet konden de kinderen nog stevig uit de bol gaan in de school op de tonen van een leuke kinderdiscoshow. In de refter werd er veel lol zonder alcohol gemaakt. De kinderen kregen enkele lekkere tractaties aangeboden: suikerspin of lolly, waterijsje, popcorn of drankje….
En tenslotte, woensdag 6 en donderdag 7 april knutselen de kinderen een mooi paassouvenir in elkaar.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 apr 2011
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024

archief