Miss DWORP 2011 krijgt sleutels nieuwe wagen

C21

Miss DWORP 2011 krijgt sleutels nieuwe wagen

Editiepajot_bart_devill__automiss_dworp_2011
Foto © Bart Devillé
 

In de Peugeot-garage Ollivier Johan in Alsemberg kreeg  de 'Miss Dworp 2011' Flora-Nele Houttave,  de sleutels overhandigd  van een fonkelnieuwe Peugeot 207, die ze voor zes maanden de hare mag noemen.

Zaterdag 5 maart werd Flora-Nele Houttave(20), een studente accounantcy-fiscaliteit uit Wolvertem, met een Congolese mama en een Belgische vader, tegen haar verwachtingen in , in CC de Meent in Alsemberg verkozen tot de nieuwe Miss Dworp.

“De hele avond had ik een ander meisje als grote favoriete in mijn gedachten . De verrassing was des te groter dat ik het uiteindelijk haalde. Ik ben nogal spontaan en sociaal voelend en wellicht heeft mijn persoonlijke act bij de jury de doorslag gegeven. “

In haar goedgevulde prijzenkorf, stak symbolisch ook een nieuwe wagen. Omdat zij nog over geen rijbewijs beschikte startte zij dan ook onmiddellijk met de rijlessen. Het slagen in het theoretisch examen heeft als gevolg dat zij reeds onder het waakzaam toezicht van een begleider de baan op mag.
 
Ze zal wel nog even moeten wachten om zelf het stuur in de handen te nemen... omdat zij  ook zopas ‘met zottekes te doen’ een zware voetverstuiking opliep.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 apr 2011
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024

archief