BEERSEL - Sandrine Depauw doet een gooi naar kroontje van Miss Vlaams Brabant

C21

BEERSEL - Sandrine Depauw doet een gooi naar kroontje van Miss Vlaams Brabant

Sandrine_mvbr_foto_roger_mortelmans_editiepajot
 

De 18-jarige Sandrine Depauw uit Alsemberg (Beersel) is finaliste Miss Vlaams Brabant. Haar hobby's zijn dansen, zingen, fitnessen, shoppen en plezier maken met vrienden. Zij omschrijft zichzelf als sympathiek, soms koppig als ze iets wil bereiken, goedlachs en steeds goed gehumeurd, sociaal en ze streeft ernaar om steeds zichzelf blijven. Zij houdt eveneens van de kleine dingen van het leven.

"Het is de eerste keer dat ik aan een missverkiezing deelneem," vertelt ze ons. "Het gaat mij in de eerste plaats niet om te winnen maar om er bij te zijn, om het eens te beleven. Ik hou van dansen en muziek zit letterlijk in mijn lijf. Door mijn vader heb ik ook kennis gemaakt met de muziek van Elvis Presley, ben er een fan van geworden en ben zelfs al in Memphis geweest en heb er zijn graf bezocht. Ik zit in het laatste jaar economie/talen en wil nadien de richting communicatie volgen.  Later zou ik graag werken voor de media of in de modewereld. Ik hou enorm van mode en ooit eens een collectie mogen kiezen voor een modehuis zou echt voor mij het summum zijn."
De verkiezing van Miss Vlaams Brabant voor Miss België 2009 wordt georganiseerd in zaal Roosenberg in Oud-Heverlee op zaterdag 20 september.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 mei 2008
Hilda Renders
Roger Mortelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 27 feb 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 22 feb 2024
Hugo Devillé | 15 feb 2024
Hugo Devillé | 14 feb 2024
Hugo Devillé | 12 feb 2024
Marc Sluys | 12 feb 2024
Roger Swalens | 10 feb 2024

archief