Drie gewonden bij crash met gestolen auto in HUIZINGEN

C21

Drie gewonden bij crash met gestolen auto in HUIZINGEN

Huiz_ongeluk_e19
De Halse brandweer had heel wat werk om het slachtoffer te bevrijden. - Foto's © Marc Sluys
 
Hui_ongeluk_e19
Foto © Marc sluys

Op de E19 buitenring net voorbij de uitrit Huizingen gebeurde zondag omstreeks 8,15 uur een zwaar verkeersongeluk. De bestuurder van een bestelwagen van de firma Abati verloor de controle over het stuur. De wagen sloeg over de kop en kwam in de middenberm te liggen. De Halse brandweer rukte uit om de inzittenden uit hun voertuig te bevrijden. Ondertussen kreeg het slachtoffer de eerste zorgen van een MUG-team. In het ongeluk vielen drie gewonden 

Drie jongeren uit Charleroi zijn vanochtend met een gestolen wagen gecrasht op de Brusselse ring in Huizingen. Daarbij vielen twee lichtgewonden en een zwaargewonde, zo meldt het Brusselse parket. Het ongeval gebeurde rond 8 uur op de Buitenring net na de afrit in Huizingen. De lichte bestelwagen van het merk Fiat belandde op zijn dak op het linkerbaanvak. Aanleiding zou een verhitte discussie tussen de inzittenden zijn geweest. Bij het ongeval raakten geen andere voertuigen betrokken.
De drie jongeren - allen meerderjarig - hadden er net een nachtje stappen opzitten in Brussel. Ze hadden zaterdagavond een Fiat-bestelwagen gestolen in Charleroi en waren op de terugweg.

 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 mei 2011
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024

archief