KHO HUIZINGEN bekroond met een officieel 2 sterren kwaliteitslabel

C21

KHO HUIZINGEN bekroond met een officieel 2 sterren kwaliteitslabel

Editiepajot_bart_devill__kho_u8a
U8a van KHO Huizingen. - Foto © website KHO Huizingen
 

Tijdens de prestigieuze uitreiking van de voetbal-awards op de Quality in Sports Happening in Antwerpen, werd de jeugdopleiding van voetbalclub KHO Huizingen bekroond met een officieel 2 sterren kwaliteitslabel. In aanwezigheid van o.m. Vlaams minister van sport Philippe Muyters, voorzitter van de KBVB François De Keersmaecker en Anderlecht manager Herman Van Holsbeeck werden de Quality Awards uitgereikt voor de beste jeugdpraktijken binnen de Vlaamse Jeugdsport.

Bij 121 voetbalclubs werd in 2010 door Double Pas, een onafhankelijk organisme, de kwaliteit van de jeugdopleiding onderzocht op diverse vlakken. Deze audit gebeurde o.a. op het vlak van beleid, organisatie, specifieke voetbalopleiding, interne en externe communicatie, accommodatie en doorstroming van de jeugd naar het eerste elftal.
KHO Huizingen kwam hieruit met een schitterend resultaat: Twee(2) sterren is het maximum dat een provinciaal spelende ploeg kan verwerven.
Voor volgend seizoen is KHO Huizingen nog op zoek naar opleiders voor U8 en U9 en spelers van geboortejaar 1994, 95, 96 en 2001 om de provinciale kernen te vervolledigen.
Bij interesse contacteer Christophe Vandenbossche christophe.vandenbossche1@telenet.be of 0477/974443.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 mei 2011
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024

archief