Appartementsgebouw in LOT ontruimd na brand

C21

Appartementsgebouw in LOT ontruimd na brand

Lot_appartementsbrand_
Het vuur ontstond op de bovenste verdieping onder het dak. - Foto © Marc Sluys
 

De Halse en Brusselse brandweer werden dinsdag omstreeks 3,45 uur opgeroepen voor een uitslaande appartementsbrand in het Neanderveld 7 in Lot. Het was de bewoner zelf die het vuur opmerkte, de brandweer kon verwittigen en zich in veiligheid kon brengen. De man werd wel licht gewond.

“Deze brand gaf ons de nodige zorgen”, vertelt luit. Elmar De Geyter. “Het is een groot apprtementsgebouw, het is nacht en de mensen liggen te slapen. Gelukkig kon de man, bij wie de brand ontstond, dit zelf melden. Hij is op tijd kunnen vluchten uit het gebouw. Het was een hevige brand en die is onder controle. Toch kijken we vollop na of er nog een heropflakkering mogelijk is. Alle bewoners werden wel wakker gemaakt en moesten onmiddellijk het gebouw verlaten. De bewoner van het huis werd wel licht gewond.
Bij aankomst van het gebouw was weinig te zien. Dit komt door de constructie van dit gerenoveerde fabrieksgebouw. De brand zat verscholen op het dak en dit was niet zichtbaar vanaan de straatkant. Al bij al hadden we het vuur snel onder controle”. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 mei 2011
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024

archief