DWORP - Geduld wordt beloond en eindelijk de lucht in

C21

DWORP - Geduld wordt beloond en eindelijk de lucht in

Dworp_balonvaarders_
Foto © Olaf
 

Na 15 maand in blijde verwachting te zijn van een ballonvlucht was het op donderdagavond na 6 afgelaste pogingen,eindelijk zover. We werden verwacht in Boelekewis om 19.30 uur waar we na drie kwartier voorbereidingen aan boord  mochten gaan. Eindelijk de lucht in. De wind blies ons richting  Dworp  waar we achter ons  al een heel mooi zicht hadden van Brussel, waaronder het Atomium en de koeltoren van Drogenbos. We vlogen verder langs Waterloo en links van ons konden wij de Leeuw van Waterloo bewonderen, vandaar vlogen we verder richting Nijvel. De hele vlucht bedroeg maar liefst 22 km in vogelvlucht. We zijn tot op een hoogte van 535m gevlogen en haalden zelfs een snelheid van 24 km per uur. Het is ongelooflijk wat een mooi uitzicht we over de talrijke velden en bossen hadden, alsook de mooie woonwijken. Tijdens de vlucht werd er veel gelachen en gepraat, maar er waren ook momenten waar iedereen sprakeloos  naar de mooie omgeving stond te kijken.

De landing verliep heel vlot, na slechts 3 maal de grond te raken landden wij in een gemaaid veld.

Na de landing werden de handen uit de mouwen gestoken om de ballon  op te vouwen, tijdens het opvouwen en opbergen van de ballon werd er veel plezier gemaakt en wanneer alles opgeborgen was werden we door de ballonvaarders getrakteerd op een glaasje Champagne. Zeker voor herhaling vatbaar.

Met dank aan Olaf die deze mooie ballonvaart heeft georganiseerd, alsook aan Koen en zijn Team voor deze mooie vlucht en de vele- en interessante uitleg.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 jul 2011
Carine Roobaert
Olaf Feldbergh
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief