Fietser gewond en snelheidscontrole in BEERSEL

C21

Fietser gewond en snelheidscontrole in BEERSEL

Politielogo_2011_p200

 Fietser zwaargewond

 Op 05 juli 2010 omstreeks 0745 uur werd de lokale politie van Beersel opgeroepen voor een verkeersongeval  met gekwetsten op de Elsemheidelaan te Alsemberg. Een fietser komende uit de richting van de watertoren reed in het dalende deel van de Elsemheidelaan frontaal tegen een wagen komende uit de richting van de Steenweg naar Halle. De omstandigheden van het ongeval zijn niet helemaal duidelijk, maar een getuige verklaarde dat de fietser blijkbaar de controle over zijn fiets leek verloren te hebben. De fietser, een 39-jarige inwoner van Brussel, werd zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis waar zijn toestand als kritiek werd bestempeld. De bestuurster van de wagen werd in shock eveneens overgebracht naar een ziekenhuis.

Dief van autobatterijen opgepakt

 Op 04/07/2011 werd de interventieploeg van de lokale politie Beersel opgeroepen door werknemers van een firma uit Huizingen die een persoon betrapten bij een poging van een diefstal van een (gebruikte) autobatterij op het bedrijfsterrein. De verdachte nam de vlucht in de richting van het centrum van Huizingen. Tijdens de buurtpatrouille merkte de interventieploeg de verdachte op en onderwierp deze aan een identiteitscontrole. Deze controle bracht aan het licht dat de man, een 33-jarige inwoner van Drogenbos, geseind stond voor een andere diefstal waarvoor hij veroordeeld werd. De man werd overgebracht naar het commissariaat waar hem een vattingsbevel voor 18 maanden gevangenis betekend werd. Hij werd overgebracht naar de gevangenis van Vorst.

Resultaten snelheidscontroles in de Ingendaellaan te Beersel

Bewoners van de Ingendaellaan te Beersel klagen over de toegenomen verkeersdrukte als gevolg van de grote wegenwerken in hun straat en vooral de hoge snelheden worden geregeld bij het gemeentebestuur en de politie aangeklaagd. Anonieme metingen met een discreet onbemand toestel geven andere resultaten, maar toch voerde de lokale politie van Beersel op 05/07/2011 tussen 1150 en 1420 uur snelheidscontroles uit in die straat. Op die tweeënhalf uur passeerden 463 wagens en 6 vrachtwagens aan de snelheidsradar. Slechts 15 wagens reden sneller dan de maximum toegelaten snelheid en de hoogst gemeten snelheid bedroeg 62 Km/uur. Niettegenstaande er dus niet echt van een snelheidsprobleem kan gesproken worden zal de lokale politie Beersel in de komende weken nog snelheidscontroles in de Ingendaellaan organiseren.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 jul 2011
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief