BEERSEL/ LINKEBEEK/ DROGENBOS/ SINT-GENESIUS-RODE - Start ticket- en abonnementenverkoop in de Meent

C21

BEERSEL/ LINKEBEEK/ DROGENBOS/ SINT-GENESIUS-RODE - Start ticket- en abonnementenverkoop in de Meent

Meent_zonnig

Het successeizoen 2007-2008 is nog maar pas afgelopen en toch loopt het weer storm in CC de Meent Beersel. De snelheid waarmee een recordaantal voorstellingen de voorbije maanden werden uitverkocht, doet vermoeden dat er maandagmorgen 2 juni voor de deuren van het centrum zal gekampeerd worden. Die maandag start vanaf 8.30 uur de ticket- en abonnementenverkoop voor het komende seizoen met koffie en lekkers van bij de bakker

Het afgelopen seizoen kende CC de Meent een verdubbeling van haar abonnees. Meer dan 600 enthousiaste Meentbezoekers kwamen minstens 4 keer snoepen van allerlei ontroerende of grappige, intieme of imposante theater-, muziek-, humor- of dansvoorstellingen. In totaal waren er meer dan 70 000 bezoekers. CC de Meent vond – zo bleek - het meest doeltreffende evenwicht tussen commercieel en artistiek, tussen gevestigde waarde en nieuw talent. Een evenwicht dat voor vele nieuwe cultuurliefhebbers de drempel naar cultuur duchtig kon verlagen.

De programmatie van het komende seizoen is op dezelfde leest geschoeid. Naast Meentklassiekers als opera (‘De barbier van Sevilla’), ballet (‘De notenkraker’), Echt Antwerps Teater, Brussels Volkstejoeter en Vlaams Muziektheater pakt het CC uit met een aantal namen die ongetwijfeld weer voor legendarische taferelen op het Meent-podium zullen zorgen. Bart Peeters, Milow, Zjef Vanuytsel, Lady Linn, Wouter Deprez, Dirk Denoyelle, Raymond, Fernando Lameirinhas, Laïs en Hubert Damen, om maar het kruim te noemen.
 
Daarom stelt CC de Meent alles in het werk om maandagmorgen zo veel mogelijk mensen vlot en klantvriendelijk te bedienen. Terwijl de klanten aanschuiven en zich verlekkeren op hun eigen samengesteld cultuurabonnement bieden zij een lekkere sneukelpauze aan met lekkers van bij de bakker: koekjes en patisserie.
 
 
Nieuw: Buurt in vervoering
CC de Meent wordt haast wekelijks met verzuchtingen van ouderen of mindermobielen geconfronteerd. ‘Beersel in vervoering’ bestaat al sinds januari 2008, maar nu maken ze er, naar aanleiding van het BUURTabonnement met GC de Moelie en GC de Boesdaalhoeve ‘Buurt in vervoering’ van. Het systeem is even simpel als aantrekkelijk. Men woont in Beersel, Linkebeek, Rode of Drogenbos, en men heeft geen auto. ’s Avonds geraakt men niet meer in de Meent, de Moelie of de Boesdaalhoeve om die voorstelling te zien die je net graag wil zien? Speciaal voor deze mensen bestaat de ‘Buurtvervoerspas’: zoek iemand die jou vervoert naar CC de Meent, GC de Moelie of GC de Boesdaelhoeve, en het centrum betaalt het ticket van je begeleider. Waarom zou je in zulk geval nog thuis blijven?
 
Jongeren tot 21 en studentenkaarthouders tot en met 25 jaar, betalen ongeacht de basisprijs van de voorstelling, steeds € 8 voor hun ticket. Geen ingewikkelde rekensommen. Acht euro voor elk optreden! CC de Meent experimenteert er al enkele jaren mee en dankzij een duwtje in de rug van scholen en partners uit het verenigingsleven, ontdekken jongeren dat het CC ook hun ding kan zijn.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 mei 2008
Editiepajot
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 26 jan 2023

archief