Gezinsbond DWORP - HUIZINGEN presenteert goed gevuld jaarprogramma

C21

Gezinsbond DWORP - HUIZINGEN presenteert goed gevuld jaarprogramma

Editiepajot_bart_devill__gezinsbond_bestuur
Foto © Bart Devillé
 

Het is telkens uitkijken naar het jaarprogramma van Gezinsbond Dworp-Huizingen, één der actiefste afdelingen uit de regio en ver er buiten. Jaar na jaar is dit goed opgevuld en telkens komt er ook wat nieuws bij.

‘De Drankstoempers’, wandelclub van de plaatselijke Gezinsbond afdeling staat voor iedereen open: jong of oud. Er wordt gewandeld op een vaste dag, namelijk de derde dinsdag van elke maand(zonder tegen bericht) en elke wandeling heeft een andere verzamelplaats.
Voor de eerste wandeling van het nieuwe seizoen, dinsdag 20 september, wordt verzameld aan de kerk Elingen om 14u. Meer info: Willem Felis(02/380.67.92), François Huygh(02/380.07.88) en Piet Van Capellen(02/380.35.48).Wie wil meerijden kan opgepikt worden op het kerkplein van Dworp om 13u30 stipt.
Tijdens de maand september kan men ook deelnemen aan een boottocht naar Ronquières(3/9), cursus lijndansen(5/9- is nieuw vanaf dit jaar-), grootoudersvakantieweek(9/9), Kookles eerste reeks(20/9) en tweede reeks(22/9). Zaterdag 24 september kan dan aangesloten worden bij een geuze, faro en lambiekwandeling of culturele kroegentocht.
Ook de volgende maanden zijn goed gevuld met activiteiten voor zowel klein als groot, jong en oud. Meer info kan steeds verkregen worden bij de voorzitter Piet Van Capellen piet.vancapellen@telenet.be of op het secretariaat Machteld Devillé andre.panneels@telenet.be .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 aug 2011
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief