BEERSEL - Voor David Bonné en zijn gezin werd de rekening al gemaakt

C21

BEERSEL - Voor David Bonné en zijn gezin werd de rekening al gemaakt

Editiepajot_bart_devill__david_bonn_
Foto © Bart Devillé
 

David Bonné en zijn gezinnetje verbleven bij de ouders van vrouwtje Inge Verbanck in Scherpenheuvel toen zijn moeder belde dat hun woning in de Beling te Dworp ondergelopen was. Toen zij omstreeks 22u30 terug thuis kwamen zagen zij niets anders dan water…. In en rond het huis.

David: “Daar wij beiden met vakantie waren, verbleven we enkele dagen bij mijn schoonouders in Scherpenheuvel. Wanneer mijn ouders, die ook in de buurt wonen, belden dat het water van de Molenbeek tot in ons huis stond, kwamen we vliegensvlug naar huis. En het leek allemaal ongelooflijk, maar toch waar! “
De auto van Inge voor de woning stond helemaal onder water. In de woning zelf was het ook één chaos. “Met man en macht hebben wij dan geprobeerd het water zo vlug mogelijk naar buiten te krijgen. Vandaag werd er al een voorlopige rekening gemaakt en de expert komt nog langs. “
De auto van Inge werd al weggesleept ‘volledig verlies’. Diepvries, frigo, wasmachine en vaatwas onbruikbaar. Wat de binnenhuisdecoratie betreft, dit valt nog af te wachten. Voorlopige raming, zowat 8.000 euro schade.
David: “Wij hebben het hier onze buren over gehad, dit was hier nog nooit voorgevallen. Wanneer wij dit huis een 6 tal jaren geleden aankochten, werd ons verteld dat in het slechtste geval het water in de beek tot aan de oevers kwam en ze nooit overliep. Nu denken wij hier uiteraard anders over. Toch blijven wij hier wonen met Femke, Lobke, Lana en Amber.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 aug 2011
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief