ALSEMBERG - Missen rijden met Peugeot

C21

ALSEMBERG - Missen rijden met Peugeot

Editiepajot_varia_alsemberg_missen_01_foto_roger_mortelmans
Albana Berisha (Miss Brussel), Séverine Vandeghinste (organisatrice) en Ginne Vander Weyen (Miss Vlaams-Brabant). - Foto's © Roger Mortelmans
 
Editiepajot_varia_alsemberg_missen_02_foto_roger_mortelmans
Ginne en Johan Ollivier, verdeler Peugeot. - Foto © Roger Mortelmans
 
Editiepajot_varia_alsemberg_missen_03_foto_roger_mortelmans
Miss Vlaams-Brabant Ginne rijdt in een Peugeot van de garage. - Foto © Roger Mortelmans
 
Editiepajot_varia_alsemberg_missen_04_foto_roger_mortelmans
Albana krijgt haar autosleutel van Johan. - Foto © Roger Mortelmans
 
Editiepajot_varia_alsemberg_missen_05_foto_roger_mortelmans
Albana toont fier de Peugeot waarmee ze vier maand mag rijden. - Foto © Roger Mortelmans
 

Zaterdag werden zowel miss Vlaams-Brabant als miss Brussel voor Miss België verkozen in Brussel. De beide missen zijn al zeker van een plaatsje in de finale van Miss België die op een latere, nog te bepalen, datum wordt georgnaiseerd. Wel hebben de beide missen, naast hun talrijke andere geschenken een Peugeot 206+ met omniumverzekering voor vier maanden in bruikleen gekregen. Hiervoor had de organisatie van de beide missverkiezingen een deal gesloten met Peugeot-garage Ollivier Johan uit Alsemberg.

Zowel de Vlaams-Brabantse Ginne Vander Weyen als de Brusselse Albana Berisha waren enorm opgetogen toen ze de sleutels van de Peugeot 206+ uit handen van Johan Ollivier in ontvangst mochten nemen.
Ginne Vander Weyen (Miss Vlaams Brabant voor Miss België) is een 22-jarige schoonheid uit Holsbeek. Zij werkt als bediende bij het Wit-geel kruis in Lubbeek. Het was de eerste maal dat zij aan een miss-verkiezing deelnam en ze is uitermate trots en blij met haar kroontje. Zij heeft zich voor de verkiezing in eerste instantie ingeschreven om ervaring op te doen. Het was een grote stap voor haar want zoals ze zelf zegt heeft ze wel een beetje angst voor nieuwe dingen en neemt ze niet dikwijls genoeg berekende risico’s. Haar misstitel zal er ook voor zorgen dat zij nieuwe mensen leert kennen. Zij is enorm gemotiveerd, heeft een groot doorzettingsvermogen en inzet, wil nu de uitdagingen verbonden aan haar misstitel aangaan en meer in het leven trachten te bereiken. Maar mijn huidige job doe ik ook heel graag, zegt ze.
Ginne, die nog een oudere zus heeft, gaat veel fitnessen, is zeer sociaal maar een echte ultieme droom heeft ze nog niet.
Zij kijkt wel enorm uit naar de Miss België verkiezing en zal hiervoor haar beste beentjes voorzetten, gesteund door een enthousiaste familie.
Haar eerste ered             ame is Danica Glisic (19) uit Sterrebeek en haar tweede eredame werd Saranda Idrizi (18) uit Sint-Pieters Leeuw.
Van Albana Berisha (21) uit Anderlecht liggen haar roots in Kosovo en ze woont al 12 jaar in Brussel, een stad waar ze graag woont en enorm van houdt. Zij studeert toerisme en heeft nog twee jaar studies voor de boeg en hoopt later op de luchthaven of in een toeristisch agentschap te kunnen werken.
Zij schreef zich in voor de missverkiezing om een nieuw avontuur te beleven.
Aan een echte miss verkiezing had de Brusselse nog nooit deelgenomen, het was dus haar vuurdoop en ze kreeg direct het kroontje. Uiteraard had zij wel gehoopt om te winnen.
De nieuwe miss houdt van lopen en muziek. Frans is haar moedertaal, uiteraard spreekt ze Albanees en een aardig mondje Nederlands.
Miss België worden is natuurlijk haar droom, want zij zou graag België vertegenwoordigen, een land dat haar goed ontvangen en geholpen heeft. Op die manier zou zij voor België iets kunnen terugdoen. Naast een Miss Belgiëdroom denkt Albana er ook aan om later een leuk gezinnetje te stichten.
Haar eerste eredame is Laura Beyne (19) uit Schaarbeek en tweede eredame Virginie Philippot (19) uit Brussel.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 aug 2011
Hilda Renders
Roger Mortelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024

archief