BEERSEL - Huis van het kind ingehuldigd

C21

BEERSEL - Huis van het kind ingehuldigd

Editiepajot_bart_devill__opening_stekelbees
Foto © Bart Devillé
 

Op 1 december 2010 werd gestart met een wachtlijst voor Kinderdagverblijf Stekelbees Beersel. Op 5 september werd het plechtig geopend door Vlaams minister Jo Vandeurzen(CD&V).

In het gemeentelijk kinderdagverblijf dat plaats biedt aan 47 baby’s en peuters(van 0 tot 3 jaar, die nog niet naar de basisschool gaan), organiseert Stekelbees- vzw is aangesloten bij Landelijke Kinderopvang- dagopvang.
Stekelbees is hiervoor professioneel uitgerust en beschikt over medewerkers die optimale ontplooiingskansen willen bieden aan kinderen.
Het kinderdagverblijf is een initiatief van de gemeente Beersel en is uiteraard erkend door Kind en gezin. Het voldoet aan de eisen die de overheid stelt.
De genodigden konden eveneens kennis maken met de nieuwe locatie van het consultatiebureau ‘Kind en Preventie’(in de volksmond ‘de wieg’). Hier kunnen de ouders met hun kind van 0 tot 3 jaar terecht voor: wegen en meten, preventieve medische onderzoeken, gehoortest, vaccinaties en informatie en adviezen over verzorging, voeding, hygiëne, veiligheid en opvoeding.
Het Huis van het Kind, met het kinderdagverblijf Stekelbees en het consultatiebureau Kind en Preventie is gevestigd op de Watermolenstraat 95 1654 Huizingen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 sep 2011
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024

archief