De Skieve Tafel is nieuw element in gastronomisch Groot BEERSEL

C21

De Skieve Tafel is nieuw element in gastronomisch Groot BEERSEL

Editiepajot_bart_devill__skieve_tafel
foto Bart Devillé
 

De ‘Skieve Tafel’ is een nieuw element op het Herman Teirlinckplein in Beersel, héél goed bekend bij gastronomen en andere liefhebbers en liefhebsters van het lekkere eten. Voor wie de omgeving hier kent, er was hier eerder een Spanjaard gevestigd.

De ‘Skieve Tafel’ dat zijn ook Tony Coundouras en de chef Claudini-Tomazo die het mee kregen van hun ouders. Claudini-Tomazo was eerder aan de slag in de bekendste restaurants in Italië.
Tony Coundouras: “Wij weten waar we aan begonnen zijn en wat we willen bereiken. Wij streven er naar de beste kwaliteit, het meest verse, aan ons groeiend cliënteel aan te bieden. Onze keuken kun je bestempelen als traditioneel en wat Italiaans. Denk aan onze americain, escalope, pasta en wekelijkse suggesties. “
De ‘Skieve Tafel’ presenteert om de maand een nieuw menu, prijskaartje 24,50 euro, aperitief wordt aangeboden door het huis, dranken zijn apart te betalen. Elke dag kan men een keuze maken uit een gevarieerd aanbod van vijf verschillende dagschotels. Ook bestaat de mogelijkheid tot een banket en feest voor een 50-tal personen.
Tony Coundouras: “ In de ‘Skieve Tafel’ streven wij naar een familiale sfeer. Met de chef ben ik al 30 jaar een goede vriend en wij kennen elkaar door en door. Dit komt dan ook onze zaak gemeenschappelijk ten goede. Regelmatig overleggen we wat we in de beste omstandigheden kunnen aanbieden. Onze klanten krijgen top kwaliteit aangeboden aan heel democratische prijzen. “
Wie wil reserveren kan steeds terecht op Restaurant-Brasserie de Skieve Tafel Herman Teirlinckplein 2 in 1650 Beersel, www.skievetafel.be, info@skievetafel.be en tel 02/377.87.11 .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 sep 2011
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024

archief