"Moeder" van DWORPse judoka’s plotseling overleden

C21

"Moeder" van DWORPse judoka’s plotseling overleden

Editiepajot_logo_budo

Vorig jaar vond op zaterdag 27 november in de gevecht-sportzaal van De Bres in Halle de viering plaats van 40 jaar Budo Dworp en 40 jaar Budo Halle. Stichter van beide clubs was Felix Van Hoef. De fakkel werd dan overgenomen door zonen Guido, Bart en kleindochter Katrien.

Werd in de beginjaren Ida, de echtgenote van Felix Van Hoef, beschouwd als ‘moeder’ van de judoka’s, werd na haar overlijden de fakkel overgenomen door schoondochter Ludwina Matton (echtgenote van Guido) die haar ook met hart en ziel inzette voor de club, inmiddels gegroeid tot meer dan 300 leden.
 
En nu komt het slechte nieuws als een mokerslag: Ludwina overleed op 14 september. Ludwina werd 55 jaar oud.  Is in het judo de ippon fataal, was er voor haar een hartaderbreuk die haar voor altijd uitschakelde. Ludwina zal niet meer moeten organiseren, zalven, troosten en aanmoedigen. De club zal het erg moeilijk hebben haar te vervangen.
 
Ook de Vriendenkring Pater Briers zal haar erg missen. Zij was immers één van de belangrijkste steunpilaren van de vereniging. Waar zij zich voor inzette, deed zij dit met al haar krachten en volle inzet.
 
De uitvaartliturgie voor Ludwina vindt plaats in de Sint-Gurikkerk te Dworp op zaterdag 17 september om 10 uur. Begroeting achteraan in de kerk vanaf 9u30.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 sep 2011
Hugo Devillé
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024

archief