BEERSEL - Armand Debelder stelt nu zijn Armand’4 Herfst voor

C21

BEERSEL - Armand Debelder stelt nu zijn Armand’4 Herfst voor

Editiepajot_bart_devill__armand_4_herfst
foto Bart Devillé
 

De reeks Armand’4 moet gezien worden als een kroon op Armand Debelder’s werk en is een serie van 4 unieke flessen Oude Geuze die elk de naam van een seizoen dragen. Nu werd de Armand’4 Herfst voorgesteld. En dit niet zomaar. Dit werd gedaan in de aanwezigheid van de Amerikaanse brouwer Piet Slosberg. De producten van brouwerij/ geuzestekerij 3 Fonteinen worden dan ook meer en meer gegeerd en gewaardeerd in de USA.   

Ook in het bijzijn van Marcel Franssens, de streekgidsen van het Pajottenland en de Zennvallei en mensen van de hotelschool in Wemmel, werd de Armand’4 Herfst voorgesteld en… gewaardeerd. Momenteel staat de Armand’4 Lente momenteel op de wereldlijst genoteerd als Beste Nieuw Bier 2011 en de opvolgers zullen wel volgen zeker?!

Lydie en Armand: “De formule om bij elk seizoen een bier te verkopen werkt optimaal. Iedereen wacht geduldig af, zeker in de USA. Zopas kwamen wij nog op Vlaanderen Vakantieland en in de campus Wemmel van o.m. de hotelschool wil men in het lespakket toerisme iets uitwerken rond lambiek en geuze. “

De liefhebbers(-sters) van de 4 seizoenen-reeks moeten niet wanhopen. De laatste flessen worden nooit verkocht, zodat eenieder, indien gewenst, de volledige reeks kan binnen halen.Door de verkoop van deze serie hoopt Armand opnieuw zelf lambiek te kunnen brouwen. Het geuzesteken gaat ondertussen door want de vraag naar Oude geuze 3 Fonteinen blijft groot, zowel in binnen- als buitenland.

 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 sep 2011
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024

archief