BEERSEL - OCMW trakteert vrijwilligers op etentje

C21

BEERSEL - OCMW trakteert vrijwilligers op etentje

Editiepajot_bart_devill__vrijwilligers_ocmw_beersel
Foto © Bart Devillé
 

Jaarlijks organiseert het OCMW van Beersel meerdere activiteiten voor de vrijwilligers. Nu werden zij met partner uitgenodigd in Bezoekerscentrum De Lambiek voor een rondleiding en getrakteerd op een etentje.

Momenteel kan OCMW Beersel rekenen op de hulp van niet minder dan 27 vrijwilligers die zich onbaatzuchtig inzetten voor de senioren van Woonzorgcentrum De Ceder. Hun hulp bestaat vooral in het uitbaten van het cafetaria en winkeltje, bezorgen van de kranten op de kamers, hulp bij maaltijden, aanbrengen versieringen, vervoeren van bejaarden naar dokter, ziekenhuis, boodschappen, enz..
Sonia Van Wanseele, voorzitter van het OCMW: “ Onze vrijwilligers komen uit zowat alle Beerselse deelgemeenten en zelfs van buiten Beersel. Uiteraard zijn wij heel gelukkig met onze vrijwilligers, zij zijn werkelijk het cement van onze samenleving en een zegen voor de bewoners van De Ceder. Stuk voor stuk hebben zij ook een goed gevoel dat zij iets betekenen voor de anderen. “
Belangrijk en niet te onderschatten is volgens de OCMW voorzitter ook het feit dat door de aanwezigheid en de inzet van de vrijwilligers het personeel zich alleen moet bezig houden met hun opgelegde taken, de vrijwilliger of vrijwilligster kan dan een bezoekje brengen of praatje slaan bij en met bewoners die vaak alleen zijn.
Sonia Van Wanseele: “Verheugend is ook dat het voorbije jaar onze groep vrijwilligers wat gegroeid is, maar uiteraard kunnen wij er nog meer gebruiken. Wie zich geroepen voelt kan contact opnemen via tel. 02/356.73.18 of eens een bezoekje brengen aan De Ceder! “
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 okt 2011
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief