N-VA bevraagt de BEERSELaars

C21

N-VA bevraagt de BEERSELaars

Editiepajot_bart_devill__nieuw_bestuur_nva
Foto © Bart Devillé
 

De volgende dagen krijgen alle inwoners van Beersel een bevraging in de bus. N-VA-parlementslid Ben Weyts: “ Als het aan ons ligt krijgen de Beerselaars het voor het zeggen. Wij trekken volgend jaar zelfstandig naar de gemeenteraadsverkiezingen, met een programma voor en door Beerselaars. Wij willen samen met hen voor verandering zorgen. “

De komende dagen komen 10.000 enquêteformulieren in de Beerselse brievenbussen. Daarnaast kan de bevraging ook via de Beerselse N-VA-website(www.n-va.be/beersel ) ingevuld worden.
Op 4 bladzijden kunnen de inwoners hun idee kwijt over het hele reilen en zeilen in Beersel. Zowat alle thema’s en bevoegdheden worden aangeraakt; van milieu en verkeersoverlast tot de tevredenheid over de gemeentelijke diensten.
Ook controversiële onderwerpen zoals de talloze openbare werken en de wegomleidingen in de gemeente komen aan bod. Daarnaast worden de Beerselaars ook uitgenodigd om eens zelf de burgemeesterssjerp aan te trekken. ‘Welk probleem zou u onmiddellijk aanpakken en hoe? luidt het.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 nov 2011
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief