DROGENBOS-BEERSEL - S.K. Beersel-Drogenbos wil eindigen bij de eerste acht

C21

DROGENBOS-BEERSEL - S.K. Beersel-Drogenbos wil eindigen bij de eerste acht

Drogenbos_sk_beersel
 

De fusie van S.K. Beersel-Drogenbos bestaat 5 jaar. De voetbalploeg steeg in deze periode naar 1ste provinciale. Vorig seizoen was het vechten om in deze reeks te blijven. Het volgende seizoen wil S.K. Beersel-Drogenbos die stress kwijt en confortabel meedraaien in de middengroep.

“Na vijf jaar zijn we nog steeds samen en de sfeer is nog even positief als in de beginfase. We mogen van een geslaagde fusie spreken.” , begint voorzitter Pierre Sleewaegen het verhaal.

De ambities van de ploeg zijn gehaald. “Voor de fusie stonden we in 2de provinciale. We stegen en spelen in deze nieuwe reeks een belangrijke rol. Vorig jaar was wel een minder seizoen. Dit hopen we dit jaar te verbeteren. De technische staf werd versterkt met drie nieuwe gezichten. Trainer Fred Denayer krijgt het volle vertrouwen. Hij moet de vele nieuwkomers en de jongens die vanuit de tweede ploeg doorgroeien zo snel als mogelijk als één ploeg laten samenspelen.”.
“In het moderne voetbal veranderen veel spelers van club. Dit is bij S.K. Beersel-Drogenbos niet anders”, vult Frank Steens aan. “We hadden een kwakkelseizoen met een grote onzekerheid of we konden standhouden.  Met de inspanningen die het bestuur deed, denken we nu over een goede kern te beschikken die het kan waarmaken. Vanuit Braine kwamen David Talavere en Sebastien Bauwens. John Geurs maakte de transfert vanuit Tempo Overijse en Kevin Pollefoort van Grimbergen en Thibault Deleu van Meldert. Dit zijn stuk voor stuk spelers die hun kwaliteiten hebben bewezen.”
De grote kracht van S.K. Beersel-Drogenbos is zeker de familiale sfeer en het groepsgevoel. Het sociale speelt een grote rol. “Zolang we één grote familie blijven zal S.K. Beersel-Drogenbos goed blijven draaien. We stimmuleren dit ook met een clublied. Bij de voorstelling van de ploeg kregen alle spelers de tekst. Nu volgt nog een zangstonde tegen het seizoenbegin.... Het belangrijkste is dat we op het einde kunnen terugblikken op een mooi seizoen. We willen confortabel meedraaien in de subtop. 1ste provinciale is misschien wel de moeilijkste reeks om in te spelen. Je weet nooit vooraf hoeveel dalers er zijn. Hierdoor is er steeds die onzekerheid.  We willen daarom eindigen in de eerste acht van het klassement. Dat is ons doel. Nadien zien we wel”, vullen Pierre en Frank elkaar aan. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 jun 2008
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024

archief