BEERSEL - De Geuze cirkel van Armand is rond

C21

BEERSEL - De Geuze cirkel van Armand is rond

Editiepajot_beersel_armand_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 

Het kan niet ontkend, de serie Armand’4 of een beperkte uitgave van 3 Fonteinen Oude Geuze gebrouwen en gestoken door Armand Debelder, zorgt voor een heuse gekte op de internationale biermarkt. Vandaag werd de Armand’4 Winter op de markt gebracht en menig bierfan wacht hier reeds vol ongeduld op. De cirkel is rond, de serie compleet, elk seizoen is nu op de markt.

Sinds begin mei de eerste flessen Armand’4 Lente op de markt kwamen is deze Oude Geuze (kan minstens 20 jaar bewaard worden) niet meer uit de belangstelling geweest. Trouwens, eind juni kreeg deze geuze via Beerate en beeradvocate de titel van beste nieuwe bier anno 2011. Ook Armand’4 Zomer en Armand’4 Herfst doen het nog steeds zeer goed op de internationale bierlijsten.
 
Net zoals de Armand’ 4 Lente, Zomer en Herfst is de Armand’4 Winter een creatie van Armand Debelder. Armand’4 Winter is een assemblage van lambiekbier, 100% door hem gebrouwen, gerijpt, geassembleerd en gebotteld. Net zoals de voorgaande seizoenen wordt dit bier te koop aangeboden in 0,75l fles in luxe verpakking.
 
Op expliciete vraag van de verzamelaars wordt de volledige serie Armand’4 eerstdaags ook aangeboden in een exclusieve houten bierkist- hiervan komen er 500 op de markt- , vergelijkbaar met de bekende houten wijnkist. De verzamelserie Armand’4 is een echt verzamelitem geworden. Momenteel zijn het vooral Belgische en Nederlandse geuzeliefhebbers die al ingetekend hebben. Ook de internet verkoop loopt als een trein. De buitenlandse verzamelaars, vooral Amerikanen, Japanners en Scandinaven kunnen de verzamelserie Armand’4 beperkt bestellen via de verschillende internetverkopers die nu reeds een uitgebreid gamma 3 Fonteinen bieren aanbieden.
 
De verzamelserie Armand’4 in genummerde houten kist kost 110 euro en is te koop in de brouwerijshop vanaf eind december. Oude Geuze Armand’4 Lente, Zomer, Herfst en Winter is natuurlijk ook nog steeds afzonderlijk te koop aan 24 euro in luxe verpakking.
 
Reservatie van de verzamelserie kan via: 3 Fonteinen Brouwerijshop: open op vrijdag en zaterdag van 9u tot 18u. Of info@3fonteinen.be en www.3fonteinen.be en A.D.bieren Hoogstraat 2a 1650 Beersel.
 
En Armand heeft ook nog wat anders te melden: “ Vanaf 1 januari 2012 wordt Michael Blancquaert mede -zaakvoerder en is ook de toekomst van Brouwerij 3 Fonteinen verzekerd. “
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 dec 2011
Hugo Devillé
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief