BEERSEL - Davino opende zijn deuren in Alsemberg

C21

BEERSEL - Davino opende zijn deuren in Alsemberg

Editiepajot_beersel_wijn_1_foto_deville
De opening van Davino werd alvast een schot in de roos. - Foto's © Bart Devillé
 
Editiepajot_beersel_wijn_2_foto_deville
Rudy Daneel, zijn opvolgers en collega Martin Herve zijn er klaar voor. - Foto © Bart Devillé
 

Nieuw op de Alsembergsteenweg 1010 in de Beerselse deelgemeente Alsemberg is Davino, een klasse zaak waar je niet alleen terecht kunt voor een groot aanbod wijnen, sterke – en minder sterke dranken en geschenken maar ook voor degustaties, wijncursussen en thema avonden.

Het (bijna) afgelopen jaar was wel heel bijzonder voor Alsembergenaar Rudy Daneel en zijn gezinnetje Greet Vander Gucht met de kindjes: “Vier maand geleden werd ik nog eens papa, we verhuisden met de winkel en privé. Daarom de babyborrel, opening en instuif in één keer”.
 
Twaalf jaar is Rudy Daneel al actief met Davino, waarvan 6 jaar in bijberoep. Hij komt zelf uit de horecawereld en ‘mocht’ meestal proeven om de beste wijnen aan te komen. “In feite bestaat er maar één manier om kennis op te doen. En dit is degusteren, vergelijken en beslissen. Theorie kan nuttig zijn, maar de praktijk is veel belangrijker. “
 
Rudy Daneel werkt in de toekomst ook samen met collega Martin Herve… “Wij willen nu eenmaal alle dagen van de week ter beschikking staan van onze klanten. Vanaf maart vinden er thema avonden plaats, zowel voor de leek als de wijn kenner.
 
En waarom Davino naar Alsemberg verhuisde: “In de eerste plaats voor de ligging, in Sint-Genesius-Rode waren wij ergens beperkt, maar hier hebben wij heel wat meer ruimte, we maken ook een deel gebruikt van de ondergrond, toch belangrijk voor wijn en ook krijgen wij hier de kans om meer cliënteel aan te trekken langs deze toch druk bereden gewestweg. “
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 dec 2011
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief