BEERSEL - Met De Boomhut op kamp naar Sy, dag 3

C21

BEERSEL - Met De Boomhut op kamp naar Sy, dag 3

Editiepajot_beersel_op_kamp_dag_drie_foto_bart_devill_
Foto's © Bart Devillé
 
Editiepajot_beersel_op_kamp_dag_drie_foto_bart_devill___1_
Foto © Bart Devillé
 

Vandaag was het al onze derde dag van ons avonturenkamp. De dag begon een beetje regenachtig, voor de zoveelste keer, maar al snel werd het wat droger. Er stond ons een druk en avontuurlijk programma te wachten.

Nadat we in twee groepen werden verdeeld, vertrok de eerste groep op oriëntatietocht en de tweede groep ging klettersteig of rotsklimmen. Bij de klettersteig kregen we allemaal een helm aan en werden we vast gemaakt aan een lang touw. Op verschillende plaatsen werden we vast gemaakt aan de rots of bomen, voor de veiligheid. De klettersteig was soms wel wat eng en benauwd maar iedereen vond het heel cool en spannend. Boven op de rots hadden we een mooi uitzicht over de vallei en de Ourthe.
Het klimmen was moeilijker dan het dalen want je moest telkens steun zoeken om gemakkelijker te klimmen. We moesten altijd op elkaar wachten omdat we aan dezelfde touw hingen. De oriëntatietocht was misschien minder spannend maar toch wel leuk. Door ons te oriënteren op gebouwen, bomen, poortjes moesten we een heel parcours afleggen. We passeerden o.a. Croix du Curé, het graf van pastoor Everard Deleau. Door allerlei opdrachten uit te voeren, gedurende heel het kamp, krijgen we tips om het mysterie van de moord op deze pastoor op te lossen. De dag werd afgesloten door een relaxatie avond dat we zelf in mekaar mochten steken. Uw verslaggevers van vandaag waren Luna en Birte.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 dec 2011
Luna en Birte
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 29 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief