BEERSEL - Met De Boomhut op kamp in SY, dag 4 en 5

C21

BEERSEL - Met De Boomhut op kamp in SY, dag 4 en 5

Editiepajot_bart_devill___boomhut_op_kamp_5
foto Bart Devillé
 
Editiepajot_bart_devill__boomhut_op_kamp_5
foto Bart Devillé
Editiepajot_bart_devill__boomhut_op_kamp_5
foto Bart Devillé
 

Na drie dagen tof kamp in Sy, waren de spannende avonturen in Sy nog steeds niet uitgeput. Donderdag stond er zowel een spannend hoogteparcours als een teambuilding activiteit op het programma. 

Bij de teambuilding moesten we tegen de tijd een Jeep voortrekken, een laagteparcours afleggen, een ‘blindenparcours’ (bergop/bergaf) afleggen en een boomstam zo snel mogelijk van punt a naar punt b brengen. Tenslotte moesten we met zijn allen de ‘muur’ overwinnen. Dit was een houten muur van meer dan 2m die we allemaal, met elkaars hulp, hebben beklommen. Solidariteit was hier, net zoals bij de andere activiteiten, heel belangrijk. Het leuke was dat deze steeds aanwezig was, wat het groepsgevoel alleen maar sterker heeft gemaakt.
Het hoogteparcours was ook best spannend. We moesten allerlei hindernissen, hoog boven de grond, nemen; door tonnen kruipen, een apenbrug nemen, deathride, … .
Van al deze activiteiten waren we kei-vuil. Na onze lekkere douche, sloten we deze toffe dag af met ‘Lord of the Swings’ en een kinderfuif. De jongens en meisjes moesten een eigen dans maken en er was een optreden van de plaatselijke Lady Gaga en Tom Waes.
Vrijdag was het spijtig genoeg al de laatste dag. Na onze valiezen te hebben gemaakt, mocht we nog de pamperpaal beklimmen. Dit was een hoge boom die we eerst moesten beklimmen, dan van op de top springen en proberen een trapeze vast te grijpen.
Om 15u namen we de bus om terug naar huis te gaan. Het was een heel tof kamp waar me het meeste opviel dat er zo’n grote solidariteit was tussen de kinderen.
Verslaggever van dienst was Bartacus ;-)
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 dec 2011
Bartacus
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 29 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief