BEERSEL - Nieuwjaarsreceptie in De Ceder

C21

BEERSEL - Nieuwjaarsreceptie in De Ceder

Editiepajot_bart_devill__nieuwjaarsreceptie_de_ceder
Foto © Bart Devillé
 

Het gemeentelijk woonzorgcentrum De Ceder, beheerd door het OCMW, vergastte zijn bewoners op een heel verzorgde nieuwjaarsreceptie. Sonia Van Wanseele, OCMW-voorzitter loofde de directie, personeel en de 27 vrijwilligers voor hun inzet.

Het dient gezegd, van bij het begin stelde het Centrum zich tot doel een thuis te bieden aan haar bewoners en in te staan voor goede zorgen in een aangename, nette omgeving met aangepaste animatie, lekkere maaltijden en technische ondersteuning. En daar slaagde en slaagt men nog steeds in.
Het woonzorgcentrum beschikt over 60 kamers en heeft een erkenning voor 26 R.V.T. –bedden. De 30 woningen huisvesten zelfredzame senioren die in een min of meer beschermde omgeving zo lang mogelijk zelfstandig kunnen wonen.
Momenteel zijn er werken aan de gang in de villa van Mw Hess-de-Lilez- dame die na haar dood het domein aan de gemeente schonk- die er zullen voor zorgen dat dit gebouw ook in het woonzorgcentrum zal kunnen ingepast worden; op het gelijkvloers komt er een ontspanningsruimte en op het verdiep kamers voor nood- en/of kortopvang.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 jan 2012
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief