BEERSEL - Kinderen BuLo Sint-Victor huldigen eigen tuinhuisje in

C21

BEERSEL - Kinderen BuLo Sint-Victor huldigen eigen tuinhuisje in

Editiepajot_beersel_tuinhusije_foto_bart_devill_
Foto © Bart Devillé

In aanwezigheid van de eigen kinderschepen en – kindergemeenteraadsleden, ‘grote’ schepen van onderwijs Hugo Vandaele, kinderen en leerkrachten, huldigden en kinderen van het BuLo Sint-Victor Alsemberg hun eigen tuinhuisje ‘De speelhut’ in.

In Sint-Victor BuLo wordt er basisonderwijs aangeboden voor kinderen van 6 tot 12-13 jaar met minder verstandelijke mogelijkheden en met een ontwikkelingsachterstand en voor normaal begaafde kinderen van 6 tot 12-13 jaar met een specifieke leerstoornis.

Zo is er een speelleerklas voor niet-schoolrijpe eersteklassers. De belangrijkste leerstof van de derde kleuterklas wordt grondig herhaald. Nadien zetten de kinderen al een hele stap in het rekenen, lezen, schrijven en andere leerstof die in het eerste leerjaar aan bod komt.
Ook wordt er gewerkt met GON(Geïntegreerd Onderwijs) of een samenwerkingsvorm tussen deze school en het gewoon onderwijs, waarbij de kinderen die minstens hier les volgden, kunnen begeleid worden in de overgang naar het gewoon onderwijs.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 jan 2012
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief