BEERSEL - CKG Sloebernest krijgt cheque van 1.850 euro

C21

BEERSEL - CKG Sloebernest krijgt cheque van 1.850 euro

Editiepajot_bart_devill__cheque_sloebernest
foto Bart Devillé
 

Het CKG of Centrum voor Kinderzorg en Gezinsondersteuning Dworp kreeg een cheque met het mooie bedrag van 1.850 euro overhandigd in de Gemeentelijke Basisschool van Dworp. Dit is de opbrengst van de jaarlijkse kerstmarkt die telkens wordt georganiseerd voor het goede doel. Het geld zal door CKG Sloebernest gebruikt worden voor eventuele vakantiewerking, aankoop aangepast speelgoed per leeftijd en het opfrissen van het huis in Dworp in de Vroenenbosstraat 14. (tel. 02/303.95.35) .

Het CKG richt zich tot gezinnen met kinderen van 0 tot 12 jaar die hulp vragen omdat er zich bij de opvoeding van de kinderen problemen voordoen of dreigen voor te doen. De CKG’s bieden drie werkvormen aan die steeds gekenmerkt worden door een begeleiding van de ouders. Zo is er een ‘mobiele begeleiding’: de gezinsbegeleider gaat aan huis bij het gezin. Ook is er ‘ambulante begeleiding’: het kind/kinderen van het gezin verblijft/verblijven deeltijds, dit is of ’s nachts of overdag en/of gedurende enkele dagen per week, in het CKG. De begeleiding gebeurt in het CKG.
Tenslotte is er de ‘residentiële begeleiding’: het kind/kinderen van het gezin verblijft/verblijven gedurende een bepaalde periode voltijds in het CKG. De begeleiding gebeurt in het CKG. Beschikbare diensten in Dworp zijn CKG en Opvoedingsondersteuning.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 jan 2012
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief