BEERSEL - Hopelijk wordt Tenniscentrum Bruineput geen (Franstalig) Paard van Troye

C21

BEERSEL - Hopelijk wordt Tenniscentrum Bruineput geen (Franstalig) Paard van Troye

Editiepajot_bart_devill__tc_bruineput
Foto © Bart Devillé
 

Het gerucht deed al lang de ronde. Tenniscentrum Bruineput al sinds de jaren 70 actief zou de deuren sluiten. Jeugdige en andere spelers zagen het niet meer zitten door de ‘Franstalige opvang en – omgeving’ . Vandaag blijkt het allemaal ‘erger’ dan verwacht…..

Ook geraakte bekend dat de huidige eigenaar BATD de club verkocht aan de Franse holding Urbanfootball. Deze holding bezit o.m 5 andere clubs in Parijs, Rijsel en Nantes. Er rijzen dan ook heel wat vragen op inzake TC Bruineput.
Onlangs kwam TC Bruineput nog in het nieuws door dat een loopje werd genomen met de geldende voorschriften inzake taalgebruik- TC Bruineput maakte deel uit van de erkende sportclubs van Beersel- tijdens de lessen en in het cafetaria. Wel werd gewezen naar de korte periode dat BATD het hier voor het zeggen kreeg en beloofde men beterschap. Maar de nieuwe wending in het dossier roept andere gedachten op….
De Beerselse schepen van sport Eddy Deknopper(CD&V) zegt wel op de hoogte geweest te zijn dat de eigenaar een koper zocht, maar wist niet dat TC Buineput al verkocht zou zijn. Door het feit dat de deuren van het tenniscentrum gesloten bleken, konden wij er niet meer inlichtingen bekomen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 feb 2012
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 29 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief