BEERSEL - Georges Stryckmans vierde 90ste verjaardag

C21

BEERSEL - Georges Stryckmans vierde 90ste verjaardag

Editiepajot_bart_devill__georges_90
Foto © Bart Devillé
 

Georges Stryckmans werd dinsdag 28 februari negentig jaar oud en hij nodigde familie en goede vrienden uit in het zaaltje van Bejaarden Centrum De Ceder in Beersel om dit te vieren.

Georges Stryckmans werd negentig jaar geleden geboren in Halle, op ‘den Dries’, in de buurt van het Hallerbos, “waar ik heel wat tijd van mijn jeugd doorbracht”. Georges trouwde op het einde van de Wereldoorlog II in 1944 met Elise Van der Elst.
“Na ons huwelijk woonden wij op ’t Heiken(Elsemheide) te Alsemberg, nadien bouwden we en verhuisden we naar Ten Broek, in de onmiddellijke buurt. Van beroep was ik drukker en kon aan de slag in een drukkerij in het Brusselse. “
Georges en Elise ‘kregen’ 2 dochters Lydie en Nicole -deze laatste kwam om het leven op jonge leeftijd- , 4 kleinkinderen en al zeven achter kleinkinderen. Elise overleed in 1991 en Georges kwam 3 jaar geleden naar Bejaardencentrum De Ceder.
“En hier ben ik heel gelukkig. Ik wordt goed verzorgd en krijg veel bezoek. Dagelijks drink ik mijn tasje koffie in het cafetaria, lees mijn krant, kijk TV en twee maal per week speel ik met de kaarten. “
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 feb 2012
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief