U7 FC DWORP winnen derby tegen U7 KSK HALLE

C21

U7 FC DWORP winnen derby tegen U7 KSK HALLE

Editiepajot_sk_halle_dworp_-u7_repro_ep
FC Dworp U7 - Foto Ingezonden
 
Editiepajot_sk_halle_dworp_-u7_spelertjes_juichen_repro_ep
De U7 van FC Dworp zoals de echten ... Foto ingezonden
Editiepajot_sk_halle_dworp_-u7_spelertjesduel_repro_ep
Een actie uit de derby FC Dworp - KSK Halle bij de U7 van vorige zaterdag - Foto ingezonden
 

De 2de jaars pluimpjes van FC Dworp hebben de derby tegen KSK Halle gewonnen. Deze wedstrijd was met stip aangeduid door trainer Andy Cornelis.

De spelers hebben tijdens de wedstrijd goed samengespeeld en enkele mooie dingen laten zien. Ze hebben samengespeeld zoals het moet, als één ploeg. Zowat iedere speler die meegespeeld heeft, heeft ook gescoord.

Ook in de andere wedstrijden staan zij hun mannetje, na de winterstop werd er tot nu toe niet meer verloren. Zij wonnen 3 van de 4 wedstrijden en 1 keer speelden ze gelijk.

De thuiswedstrijden worden geleid door scheidrechters Jan Cornelis en Jesse Bovri. Deze goede resultaten hebben ook natuurlijk ook te maken met de trainingen. Er wordt hard gewerkt en veel plezier gemaakt op de trainingen onder leiding van trainers Andy Cornelis en Kim De Greef

Op de bovenste foto van links naar rechts: scheidsrechter Jan Cornelis, trainer Andy Cornelis, afgevaardigde Stefaan De Pue en trainer Rudy Vanderelst. Op de middelste rij van links naar rechts: Mylan De Pue,  Yoni Mokuba en Thibault Hervé. Op de onderste rij van links naar rechts : doelman Jorrit Vanderelst, Siebe Decoster, Diëgo Caris en Arthur Ransbeek. Ontbreken op de foto: Alex Parloir, Lars Geys en Rodrigo Caris.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 mrt 2012
Didier Decooman
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief