BEERSEL - De Alsembloem speelt De Ronde van Vlaanderen

C21

BEERSEL - De Alsembloem speelt De Ronde van Vlaanderen

Editiepajot_bart_devill__alsembloem_maa12
Foto © Johnny Maeschalck
 

Vorig jaar kwam de Ronde van Vlaanderen bijna een gans jaar in de schijnwerpers; eerst de wedstrijd zelf, dan de druk bekeken reeks op TV1 en met nieuwe ‘sterke’ man Wouter Van Den Houte die ‘zo maar’ besliste er de legendarische en beruchte, voor de renners gevreesde, Muur van Geeraardsbergen uit weg te halen, vele protesten ten spijt.

Ook dit jaar krijgt de deze top-klassieker extra aandacht in de regio, dank zij de opvoering door K.T. De Alsembloem van ‘De Ronde van Vlaanderen’, een tragikomedie van Walter Van den Broeck, geregisseerd door Willy Herremans. Brengen mee dit stuk ‘tot leven’: Sigrid De Gelas, Karen De Becker, Kelly Bauduin en Gunter Keyaerts.
Volgens regisseur Willy Herremans is dè Ronde niet het hoofdthema in het stuk. Wel handelt het over eenvoudige, simpele dingen, over situaties en conflicten die uit het leven zelf komen. In de titel staat Ronde ook voor cirkel, iets wat rond en gesloten is.
De opvoeringen vinden plaats in CC De Meent, 16 maart om 20u, 17 maart om 20u en zondag 18 maart om 15u.
Deze productie van KT De Alsembloem gaat ook gepaard met een prachtige wieler expo over gewezen en huidige wielerkampioenen met foto’s van Johnny Maesschalck en Hugo Casaer. Ook krijgt men de kans er een aantal unieke collectiestukken van zowel gewezen Ronde van Vlaanderen winnaars als andere superhelden van gisteren en vandaag te bewonderen.
De kaarten kosten 8 euro, groepen(minimum 10) betalen 7 euro per persoon. De plaatsen zijn genummerd. Reserveren kan: via www.dealsembloem.be/tickets, tickets@dealsembloem.be , 02/359.16.00(CC de Meent) en bij alle Alsembloem leden.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 mrt 2012
Hugo Devillé
Johnny Maeschalck
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief