DWORP - Luc Steeno zingt Adamo

C21

DWORP - Luc Steeno zingt Adamo

Editiepajot_dworp_luc_steeno_foto_roger_mortelmans
Luc Steeno met zijn nieuwe CD. - Foto © Roger Mortelmans
 

De nieuwe CD “Luc Steeno zingt Adamo” werd voorgesteld in het kasteel Gravenhof in Dworp.

Het is een concept geworden waaraan Luc Steeno met hart en ziel en vooral met veel plezier aan gewerkt heeft. De zoektocht naar de mooiste liedjes van Adamo hebben de zanger laten kennismaken met het gigantische oeuvre dat deze wereldartiest bijeen geschreven heeft. Het was daarom ook moeilijk om uit de vele songs een keuze te maken.
“Luc Steeno zingt Adamo” is een meervoudig warm eerbetoon van de geboren Leuvenaar Luc Steeno aan de hele grote Italo-Belg.
Adamo, geboren Italiaan, getogen Belg en één van de grootste chansonniers van de voorbije decennia. Met meer dan 100 miljoen verkochte platen is hij de grootste Belg uit de muziekgeschiedenis en tevens is hij altijd zeer geliefd geweest in Vlaanderen.
Op zijn nieuwe album “Luc Steeno zingt Adamo” tovert Luc Steeno de grootste Adamo-klassiekers om in prachtige Nederlandstalige bewerkingen en ontdekt men een Luc Steeno die men nog nooit gehoord heeft.
Op de CD de Adamo-songs Neem me een keer in je armen (Mes mains sur tes hanches), Jij alleen (C’est ma vie), Vindt U het goed mijnheer? (Vous permettez monsieur?), Als de rozen (Quand les roses), Een mooie zilveren ring (Une mèche de cheveux), De meisjes op het strand (Les filles du bord de mer), Hier zonder jou (Sans toi ma mie), Bijna vergeten (J’avais oublié que les roses sont roses), Het valt niet mee (A vot’ bon cœur), M’n klein geluk ( Petit bonheur), Als de sneeuw valt (Tombe la neige) en Inch’ Allah.
‘Luc Steeno zingt Adamo’ is een grote cover en een warm eerbetoon van een Vlaamse zanger aan een hele grote Italo-Belg.
De CD is nu overal verkrijgbaar.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 mrt 2012
Hilda Renders
Roger Mortelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief