BEERSEL - Chris Vergauwen gaat door met tennisschool

C21

BEERSEL - Chris Vergauwen gaat door met tennisschool

Editiepajot_bart_devill__tennisschool
Dworpenaar Chris Vergauwen. - Foto © Bart Devillé
 

Het kwam als een donderslag bij heldere hemel. Op 8 april gaan de deuren van Tenniscentrum Bruineput in Dworp dicht. De leden komen in de kou te staan….. maar de tennisschool gaat door ! De nieuwe naam wordt Tenniscool.

Huidig eigenaar van het tenniscentrum BATD besliste het tenniscentrum- waar al meer dan dertig jaar wordt getennist- te verkopen. Kandidaat-koper de Franse voetbalfederatie Urban Football.
Dworpenaar Chris Vergauwen die hier al jaren tennis les geeft –zijn tennisschool telt zowat 150 leerlingen- moest dan ook uitkijken naar een andere vestiging. « Een oplossing vond ik gelukkig in het Provinciedomein Huizingen in de onmiddellijke omgeving. Het wordt natuurlijk afwachten wat het wordt tijdens de winter. « 
Waar hij wel spijt van heeft is het feit dat hij geen tijd genoeg kreeg om een oplossing te vinden voor de leden van de Tennisclub Bruineput. «  Heel wat tennissers hebben zich dan ook aangesloten bij clubs uit de regio. Zij konden ook niet langer wachten om een nieuw seizoen aan te vatten. « 

Nieuw worden alleszins de lessen rolstoeltennis die Chris Vergauwen gaat geven : «  Ik liep al langer met dit idee rond, maar in Tenniscentrum Bruineput moesten er te veel aanpassingen gebeuren, opdat de rolstoeltenissers aan de terreinen konden geraken. In het Provinciedomein is dit geen probleem en de lessen zullen plaatsvinden dinsdagnamiddag. Geinteresseerden kunnen Chris Vergauwen contacteren op nr 0475/522450.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 mrt 2012
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief