BEERSEL - Jan Defrijn en Catharine Pocket zijn vijftig jaar gehuwd

C21

BEERSEL - Jan Defrijn en Catharine Pocket zijn vijftig jaar gehuwd

Editiepajot_bart_devill__50_jaar_getrouwd
Foto © Bart Devillé
 
Dworp_goud_defrijn_e
 

Jan Defrijn in 1933 geboren in Dworp en Catherine Pocket in 1939 in Sint-Pieters-Leeuw leerden elkaar kennen in café De Volle Pot in Dworp, achter de kerk. Dit café werd uitgebaat door de ouders van Catherine.

En toen zij beiden met de bus meereisden naar de bierfeesten in Wieze, sprong de vonk nog meer over en kwam het uiteindelijk tot een huwelijk, vijftig jaar geleden. Na hun huwelijk gingen zij in De Volle Pot wonen.
Nadien verhuisden zij naar een woning in dezelfde straat, het Molenveld(in de volksmond Zottenberg) om vijftien jaar geleden te belanden op de Hanenbosweg, waar zij nu nog steeds wonen.
Jan en Catharine kregen twee zonen Patrick en Ronny en hebben twee kleinkinderen Dennis en Kelly. Op achter kleinkinderen is het nog even wachten. Jan werkte zijn hele leven ‘buiten’, bij de firma Asphaltco. Zo ‘klopte’ hij veel uren bij de aanleg van de tunnels ter gelegenheid van Expo 58. Hij legde ook de asfalt aan het jeugdheem in Dworp. Catherine werkte twintig jaar als poetsvrouw bij het OCMW.
Door de ziekte van Catherine houden zij het vandaag erg rustig: de krant lezen en TV kijken. Jan heeft ook de handen vol met de verzorging van Catherine, hier in bijgestaan door zoon Patrick die nog thuis woont en de scepter zwaait in de keuken.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 mrt 2012
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief