BEERSEL - Okra Dworp nu al in carnavalssfeer

C21

BEERSEL - Okra Dworp nu al in carnavalssfeer

Editiepajot_beersel_carnaval_gr_foto_olaf
Foto's © Olaf
 
Editiepajot_beersel_carnaval_1_kl_foto_olaf
Foto © Olaf
Editiepajot_beersel_carnaval_2_kl_foto_olaf
Foto © Olaf
 

De maandelijkse bijeenkomst van de Okraleden in Dworp stond deze maand in het teken van ‘carnaval’. Rijkelijk vroeg maar daarom niet minder intens.

Op vraag van het bestuur kwamen de meeste leden verkleed naar ‘Ons Huis’, de maandelijkse stek voor een sociale babbel. Kersverse voorzitter Karel Buelinckx gaf het goede voorbeeld en kwam voor de pinnen als een volleerde Schot. Of hij onder zijn kilt ook als een echte Schot (niet) uitgedost was durfde niemand contoleren.
 
Bij Okra Dworp weten ze de sfeer er in te houden. Als de boel wat stil valt haalt Irène een aantal van haar gesmaakte moppen voor de pinnen en zit de leute er weer volop in. Samen enkele gekende liedjes kwelen verhoogt de samenhorigheid. De koffie en elke keer een andere snuisterij wordt fel gesmaakt. Een afsluitende tombola heeft telkens veel succes omwille van de talrijke prijzen.
 
Uiteraard wordt er elke maand uitgekeken naar nieuwe leden die zich meteen thuis voelen. Wil jij deze vrolijke bende vervoegen, neem dan contact op met de voorzitter Karel Buelinckx op het nummer 02 / 380 35 93.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 mrt 2012
Felix Merckx
Foto's Olaf
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief