Twaalf meisjes doen mee aan 37ste Miss DWORP verkiezing

C21

Twaalf meisjes doen mee aan 37ste Miss DWORP verkiezing

Editiepajot_bart_devill__miss_dworp_mar12
Foto © Bart Devillé
 

Zowat een maand geleden zaten de organisatoren van de Miss Dworp verkiezing, zeg maar de Vriendenkring Pater Briers, nog in zak en as. Er was wel een rijk gevulde prijzenpot, Boogie Boy en Danscentrum Pirouette werden vast gelegd en Cynthia Reekmans zou de presentatie verzorgen. Maar… er kwamen maar geen kandidaten opdagen!

Vandaag ziet het er al helemaal anders uit. De 42ste Dworpse Show en de 37ste Miss Dworp verkiezing vindt plaats en met kandidaten zaterdag 31 maart om 20u in CC de Meent te Alsemberg.
Nochtans werd niets aan het toeval overgelaten. Algemeen organisator Paul Mariën belde zowat gans Vlaanderen ‘plat’ om kandidaten te ronselen. Bij het eerste telefonisch contact was er wel meestal belangstelling, maar wanneer dan werd voorgesteld om aan huis te komen uitleggen wat Miss Dworp inhoudt, volgde al spoedig een ontwijkende of negatieve reactie.
Uiteindelijk kwam het dan toch nog allemaal goed en 12 meisjes tussen de 16 en 25 jaar gooien zich zaterdag 31 maart in de strijd voor de 37ste Miss Dworp titel. En voor wie het nog niet zou weten, deze verkiezing vindt nog steeds plaats ten voordele van Pater Briers in Guatemala.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 mrt 2012
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 29 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief