BEERSEL - Chirojongens verhuisden

C21

BEERSEL - Chirojongens verhuisden

Editiepajot_beersel_chiro_foto_ded_greef
Foto © Elsie De Greef
 

De chirojongens van Dworp zijn verhuisd naar de Vroenenbos (vroegere Mobikit). Ter gelegenheid van de officiële opening van de nieuwe lokalen gaven zij dit weekend een openingsdrink.

Iedereen was welkom om iets te komen drinken en een kijkje te nemen in de nieuwe lokalen. Je kon er ook terecht met vragen of gewoon eens rustig bijpraten. De aanwezige ouders waren allemaal laaiend enthousiast over de grootte van het gebouw en de mogelijkheden die de chiro hierdoor heeft. Ook de burgemeester en een paar schepenen waren aanwezig, de burgemeester hield een openingstoespraak en daarna kon iedereen genieten van zijn glaasje bubbels.
 
Arne Vandenbranden, leider: "De opkomst was wel iets minder dan verwacht maar we zijn er wel gelukkig mee, zeker om te zien dat er nog vele mensen begaan zijn met de jeugd en onze chiro in het bijzonder. Wij hopen in elk geval dat wij als chiro steun blijven krijgen van de ouders en alle sympathisanten zodat wij van ons verblijf in Mobikit een onvergetelijke tijd kunnen maken, niet enkel voor ons als leiding maar voor al onze leden en hun ouders."
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 mrt 2012
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief